Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Maartje - 2013-12-12 16:51:56

Onze dochter zit nu ruim een jaar bij Catja.In plaats van het beruchte huilen als papa en mama weggaan, zwaait mijn dochter ons elke keer vrolijk uit.Ze heeft het heel erg naar haar zin, krijgt bovendien veel aandacht en leert met andere kindjes te spelen en delen.
Catja is heel erg enthousiast en heeft veel plezier in het werk wat zij doet. Ik laat mijn dochter met een heel goed gevoel bij haar achter en ik denk dat dit voldoende zegt over Catja als gastouder.
Groetjes,Maartje

Danielle - 2012-09-19 14:12:40

Onze dochter heeft 3 weken in de zomervakantie voor 2 dagen per week bij Catja verbleven voor tijdelijke opvang en dat is echt super goed bevallen. Catja is een onwijs enthousiaste vrouw die ervoor dat een kind niks tekort komt en we vinden het dan ook erg jammer dat het maar tijdelijk was :-(Maar je weet maar nooit in de toekomst en we houden contact, want het waren maar 6 dagen in totaal, maar dat maakt niks uit.
Groetjes,Danielle, Yuri & Megan

Annemiek Gremmen - 2012-09-11 12:05:41

Hoe kan ik hier nu opschrijven wat ik vind, zonder dat iemand denkt dat ik ervoor betaald word?? Onmogelijk denk ik, want ik kan echt alleen in superlatieven spreken als ik het heb over de opvang van mijn dochtertje bij Catja.

Op het kdv ging het niet zo goed met haar. Wel bij 1 leidster, maar verder niet. Ook zocht ik wat meer flexibiliteit. Flexibiliteit is super, maar dat ik merk dat mijn dochtertje er helemaal happy is, is zo fijn! In no time huilde ze niet meer als ik haar achter liet en zwaaide ze mij uit op de arm bij Catja. Wat een verschil!

Catja is altijd even enthousiast, geen moeite is haar teveel. Ik heb echt geen spijt van de overstap van KDV naar Catja behalve misschien dat ik het niet eerder heb gedaan.

Catja, veel dank voor de geweldige opvang! Ik kan mij geen betere gastouder wensen.

Liefs,
Annemiek

Kerst Sandburg - donderdag 6 oktober 2011

Beste Catja,
In de tijd, dat wij elkaar hebben leren kennen, heb je laten zien, dat je een hart voor kinderen hebt en heel professioneel bent.Wij wensen je veel succes met je gastouderopvangonderneming.
Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau MijnGastouderopvang Grin

Astrid van Altena - 2011-07-19 14:22:31

Vanuit het Amsterdamse, wens ik je veel succes met deze job!
Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken.

Astrid van Alten

Grin

Yvanka Ruijtenschildt - donderdag 9 juni 2011

Als eigenaresse van een BSO in Halfweg voor kinderen van 4-13 jaar zie ik Catja als een enthousiaste en betrouwbare gastouder. Heel veel succes! Rob, Yvanka en de kids.

jacomine punt - 2011-05-25 11:36:09

Tot vorig jaar hebben wij een aantal keer bij Catja aangeklopt. Onze jongste konden we met vertrouwen en een goed gevoel achterlaten. Catja is rustig, vriendelijk en heeft veel ervaring. Wij geloven dat je kind bij Catja in goede handen is en zouden zeker nogmaals bij haar aankloppen als onze kinderen nog onder de vier waren. Catja, we wensen je veel succes met je gastouderopvang!  Roland en JacomineGrin

laura klein - 2011-05-20 23:05:11

Beste Catja,Wat een leuke website!En wat ben je toch een pittige en enthousiaste vrouw, echt heel stimulerend hoe ik jou bezig zie. Ik zie je op het examen... veel succes met het examen en de opvang!groetjes laura Grin